OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTI SAATİ DEĞİŞİKLİĞİ

TOPLANTI TARİHİ   : 25.10.2023

TOPLANTI SAATİ     : 14:30

TOPLANTI YERİ      :  TOPLANTI SALONU

Sayın Veli; Okulumuzun 2023 –2024 Eğitim – Öğretim Yılı  Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 25/10/ 2023  Çarşamba günü okulumuz  toplantı salonunda  saat 14:30 ‘da yapılacaktır. Toplantı ile  ilgili  gündem aşağıya çıkarılmış olup, tüm velilerimizle birlikte  Okul Aile Birliğimizin Genel Kurul toplantısının yapılabilmesi için toplantıya iştiraklerinizi bekleriz.

12/10/2023

Sinan KAYHAN
                                               Okul  Müdürü

GÜNDEM MADDELERİ:

1. Açılış ve yoklama.

2. Saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunması.

3. Açık oylama ile veli üyeler arasından bir divan başkanı ve bir kâtip seçiminin yapılması.

4. Okul Müdürü Sinan KAYHAN’ın Açılış Konuşması,

5.Yönetim kurulu ve denetleme kuruluna asıl ve yedek olarak liste halinde oylanarak seçim yapılması.

•Yönetim Kuruluna; veliler arasından 5 asıl ve 5 yedek üye seçiminin açık oylamayla seçilmesi.

• Denetleme Kuruluna; Merkez Komisyonu tarafından seçilen 2 asıl öğretmen üye ve 2 yedek öğretmen üye dışında veliler arasından 1 asıl ve 1 yedek üyenin açık oylamayla seçilmesi.

6. Bir önceki döneme ait yönetim ve denetleme kurulu faaliyet raporlarının görüşülmesi ve ibra edilmesi.

7. 2023-2024 eğitim-öğretim yılı tahmini bütçesinin görüşülmesi.

8. İhtiyaçların giderilmesine yönelik okul-aile birliği yönetim kurulunun yetkilendirilmesi.

9. Hizmet kalitesinin yükseltilmesine ilişkin önerilerin görüşülmesi.

10. Genel konuların görüşülmesi,

11. Dilek ve temenniler.