Nis

Okulumuz web sistesi ana sayfası bağlantılar bölümde yer alan, okuldan randevu al kısmını tıklayarak e devlet sistemi aracılığı ile okulumuz idareci ve öğretmenlerinden öğrencileriniz ile ilgili olarak randevu talebinde bulunabilirsiniz.Görselde randevu alınacak kısım gösterilmiştir.

Kas

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği Çevrim içi Olimpiyat Eğitimi Sınavı Kılavuzu yayınlanmıştır.

Ekm

14 Ekim 2023 tarih ve 32339 sayılı resmi gazete gereği; okulumuz teneffüs süreleri güncellenmiştir.Teneffüs sürelerinin güncellenmesi sonucu okul çıkış  saatimiz 14:45 olmuştur.Okulumuz giriş çıkış saatlerini gösteren tablo ekte sunulmuştur.

Ekm

Haz

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı okulumuz öğretmenlerinin sınıf şube dağılımları  web sitemizin okulumuz kadromuz bölümünde güncellenmiştir.

Mrt

Okulumuza Milli Eğitim Bakanlığınca okul öncesi ücretsiz yemek dağıtımı Konak Cumhuriyet Nevvar Salih İşgören Mesleki Teknik Anadolu Lisesince gerçekleştirilmektedir. Toplamda 26 okul öncesi öğrencimize her gün ücretsiz yemek tedarik edilmektedir.Haftalara göre verilen yiyeceklerin menüsü görsel olarak paylaşılmıştır.