Sinan KAYHAN - Okul Müdürü

1980 Almanya doğumlu olan Sinan Kayhan,Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden 2003 yılında mezun olmuştur. Aynı yıl Van Erciş Evbeyli Mağara Köyü İlkokulunda Müdür Yetkili olarak göreve başlamıştır.2007 Yılında İzmir Konak Başöğretmen İlkokulu´na atanmıştır.2010 Yılında Konak Fatih Mehmet Ortaokuluna Müdür Yardımcısı olarak atandıktan sonra sırasıyla, Konak Zübeyde Hanım İlkokulunda Müdür Vekilliği,Konak Meliha Doğan Akad İlkokulunda Müdür Yardımcılığı,İzmir Konak Öğretmenvinde Müdür yardımcılığı ve yine öğretmenevinde  müdür vekilliği,Balçova Ertuğrulgazi İlkokulunda okul müdürlüğü yapmış olup, 2021 Ağustos ayından 2022 Haziran ayına kadar da Karabağlar İlkkurşun İlkokulunda  Müdür olarak çalışmıştır. 27.06.2022 tarihinde okulumuza Müdür olarak atanmıştır.Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme alanında Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır. Evli  ve 1 çocuk babasıdır.