Ock

Yarı yıl tatilini fırsat olarak değerlendirdik ve öğretmenler odamızı yeniledik. Cefakar öğretmenlerimiz için az bile yapılanlar.Güle güle kullansınlar. İyiki varsınız değerli öğretmenlerimiz.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Etkinlikleri kılavuzu kapsamındaki takvime göre okulumuzda yetenek paylaşımı saati, oyun saati, dönem sonu etkinlikleri düzenlenmiştir. Etkinliklerde öğrencilerimizin eğlenceli ve farklı bir zaman dilimi geçirmeleri sağlanmıştır.

Ock

Konak Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü uzmanı Ayşegül YALÇINKAYA tarafından velilerimize yönelik ''Mahremiyet'' semineri verilmiştir.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Etkinlikleri kılavuzu kapsamındaki takvime göre okulumuzda hitabet oyunları, kitap okuma saati, tecrübe paylaşımı, komedi saati etkinlikleri düzenlenmiştir. Etkinliklerde öğrencilerimizin eğlenceli ve farklı bir zaman dilimi geçirmeleri sağlanmıştır.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Etkinlikleri kılavuzu kapsamındaki takvime göre okulumuzda bilgi yarışması, yeteneğini paylaş saati, en sevdiğini paylaş saati ve kermes etkinlikleri düzenlenmiştir. Etkinliklerde öğrencilerimizin eğlenceli ve farklı bir zaman dilimi geçirmeleri sağlanmıştır.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında hazırlanan eylem planının, Dede Korkut Okumaları faaliyetinde, 3C sınıfımız öğrencileri  seçtikleri dedekourkut hikayesinde yeni öğrencikleri sözcükleri kullanarak hikaye oluşturmuşlardır. Sınıf öğretmenleri tarafından  en iyi hikaye olarak 3C Sınıfı öğrencisi Ayşe Nil ALKAN'ın yazdığı BAYINDIR HAN'IN KAHRAMANLIĞI seçilmiştir.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızın Dönem Sonu Falliyet Haftası Uygulama Kılavuzuna göre Namık Kemal İlkokulumuz 15.01.2024 ile 18.01.2024 tarihleri için Dönem Sonu Faaliyet Haftası Planı hazırlamıştır. Faaliyet planı tüm öğretmen ve velilerimizle paylaşılmıştır.

Ock

İzmir Doğalgaz A.Ş. Genel Müdürlüğünün 2023-2024 eğitim öğretim yılında ilimiz resmi ilkokullarında ücretsiz ''Ağaç Ev'' konulu tiyatro oyunu sergilenmeye başlanmıştır. Doğa sevgisi, çevrenin korunması ve güzelleştirilmesinin yanı sıra doğalgazın verimli kullanımı ile ilgili kazanımları içeren oyun, okulumuz salonunda öğrencilerimize ücretsiz olarak sergilenmiştir.

Ock

Okulumuz 1A sınıfı öğrencileri bilişim teknoloji öğretmeni olan velimizin de destekleri ile yeni yıl kodlama faaliyeti gerçekleştirmiştir. Aferin çocuklar. Hoşgeldin 2024.

Ara

06.11.2023 tarihli ve E-38314872-604.01.01-88909584 sayılı Valilik Oluru ile yürütülen “RoboKod İzmir Bilişim ve Kodlama” Projesi kapsamında okulumuza 5 adet bilgisayar temin edilmiş olup, öğrencilerimizin robotik kodlama öğrenebilmeleri için oluşturulan atölyede onların kullanımına sunulmuştur. HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN.

Ara

2022-2023 yılı itibariyle okulumuzun zayıf yönleri arasında belirlediğimiz sportif faaliyetlerinin yetersizlik durumunu 2023-2024 yılında yeterli düzeye çıkarmanın sevincini yaşıyoruz. Gençlik Spor Müdürlüğünde görevli antrenörümüz Doğukan Gezici' min koordinesinde gerçekleşen sportif etkinliklerimiz sayesinde öğrencilerimiz sağlıklı yaşam, spor disiplini, saygı, yardımlaşma gibi pek çok kazanımı elde etmiş oluyorlar. Her zaman belirttiğimiz gibi "HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN."

Ara

Konak Halk Eğitim Merkezimize bağlı usta öğreticimiz Yusuf İNCİ koordinesinde 1.2.3. ve 4. Sınıflarımıza yönelik futbol kursumuz başlamıştır. Öğrencilerimizin futbolun tekniklerini öğrendiği kursumuzda, çocuklarımız aynı zamanda görev alma, sorumluluk, takımla işbirliği gibi temel özelliklerini de ortaya çıkaran davranışlar kazanmaktadır. Her şey çocuklar için.

Ara

Okulumuz 1A sınıfında cupcake süsleme atölye çalışması sınıfımızın öğrenci velisi tarafından gerçekleştirildi. Öğrencilerimizi, öğretmenimizi ve atölye çalışmasına destek olan velimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığımızın yerini dijital oyunlara bırakan geleneksel çocuk oyunlarının yaşatılması amacı ile başlattığı ''Yüz Çocuk 100 Çocuk Oyunu'' etkinlikleri kapsamında okulumuzda düzenlenen faaliyetler ulusal basında yer almıştır. https://www.hurriyet.com.tr/yerel-haberler/izmir/unutulmaya-yuz-tutmus-cocuk-oyunlari-yeniden-ya-42381765

Ara

Okulumuz 1A Sınıfı velisi Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olan Ayça ARKÖSE tarafından 1A sınıfında Yeni Yıl ile Hacıvat Karagöz kodlama çalışması yapılmıştır. Sınıf öğretmenimiz Emir AYşe YALÇINKAYA ve velimiz Ayça ARKÖSE'ye teşekkür ediyoruz. Aferin çocuklar.