İZMİR / KONAK - Namık Kemal İlkokulu

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında, okulumuzda geleneksel çocuk oyunları şenliği düzenlenmiştir.4.Sınıf öğretmenlerimiz Ziğnet ŞAN ve Doğan YALÇINKAYA klılavuzluğunda gerçekleşen şenlikte, dokuz taş, kör ebe, halat çekme, mendil kapmaca,aç kapıyı bezirgan başı gibi oyunlar oynanmıştır. Yaşasın Cumhuriyet.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığımızca gönderilen ödenek sayesinde okulumuzun elektrik tesisatı için gereken tüm bakım, onarım ve yenileme işlemleri tamamlanmıştır.

Eyl

29 Eylül Cuma günü okulumuz 4A ve 4B sınıf öğrencileri TEKNOFEST İZMİR FESTİVALİN' e katılacak. Tüm başvuru işlemlerimiz tamamlanmış olup, ulaşım okulumuz tarafından ücretsiz olarak karşılanacaktır.

Eyl

2023-2024 EĞTİM ÖĞRETİM YILI UYUM PROGRAMI BAŞLADI. 1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE DERS KİTAPLARI DAĞITILDI. MUTLU ÇOCUK MUTLU GELECEK.

Ağu

Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; Büyük Taarruz Zaferinin yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz.

Ağu

Atatürk büstümüzün, üzerinde bulunan yazı yenilenmiş, etrafı temizlenmiş ve çiçkelendirilmiştir. Atatürk büstümüz de 2023-2024 eğitim öğretim yılına hazır hale getirilmiştir.

Ağu

Okulumuz dersliklerinin tamamının kapı giydirme işlemleri yapıldı. Güle güle kullanın çocuklar. Öğrencilerimiz herşeyin en iyisini hakediyor.

Tem

Okulumuzun dış duvarı, koridorları ve sınıfları öğrencilerimiz için özel olarak boyandı. Hepsi herşeyin en iyisini hak ediyor. Unutulmamalıdır ki herşey çocuklar için.

Tem

Okulumuzu 2023-2024 eğitim öğretim yılına hazırlıyoruz. Tüm kapılarımızın tamiratları yapıldı. Koridor ve sınıfların boya düzenleme işlemleri devam ediyor. Okulumuz öğrencilerine mutlu,huzurlu,sağlıklı ve güvenli bir eğitim ortamı hazırlamak öncelikli hedefimiz.

Haz

Sıfır Atık ve Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projeleri kapsamında okulumuz 2A sınıfı öğrencileri geri dönüşüm defilesi sergiledi.Sergide emeği geçen başta sınıf öğretmenimiz Meral ERGUVAN olmak üzere defilenin hazırlanmasında destekleri olan velilerimizi ve kıymetli öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız okulumuzda coşkuyla kutlandı. Törenimizde halkoyunlarının yanı sıra jimnastik gösterisi,yetenek yarışmaları ve okulumuzda düzenlenen Satranç Gençlik Turnuvası ödül törenleri de yer aldı. Törenimizin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Okulumuzda, Trafik ve İlk Yardım Haftası kapsamında düzenlenen etkinliğimize Konak İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Serdal ŞİMŞEK  ve Şube Müdürü Özcan BAKIR katılmışlardır. Sabahçı anasınıfı grubumuzun minik öğrencileri Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın sloganıyla trafikte sürücülerin yayalara karşı trafikte öncelik verilmesi ile ilgili duyarlılığını arttırmak amacıyla etkinlik gerçekleştirimişlerdir.İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Serdal ŞİMŞEK öğrencilerimize trafikte uyulması gereken kurallar ile ilgili bilgilendirme yapmıştır.Trafik Şube Müdürlüğü  ekiplerince de öğrencilerimize trafik eğitimi vermişlerdir.

May

Trafik ve İlk Yardım Haftası kapsamında okulumuzda İlk Yardım Sertifikası bulunan okulumuz müdürü Sinan KAYHAN, okulumuz öğrenci ve velilerine yönelik Genel İlk Yardım Semineri vermiştir.Ayrıca okulumuz 2C sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Eda DEMİRTAŞ, Trafik ve İlk Yardım Haftası etkinlikleri kapsamında Kırık, burun kanaması ve yaralanma senaryolarını gerçekleştirmişlerdir.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz okul bahçemizde coşkuyla kutlandı.Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.Yaşasın 23 Nisan.

Mrt

Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası ve Nevruz Bayramı; okulumuzda çoşkuyla kutlandı.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.