İZMİR / KONAK - Namık Kemal İlkokulu

Ara

06.11.2023 tarihli ve E-38314872-604.01.01-88909584 sayılı Valilik Oluru ile yürütülen “RoboKod İzmir Bilişim ve Kodlama” Projesi kapsamında okulumuza 5 adet bilgisayar temin edilmiş olup, öğrencilerimizin robotik kodlama öğrenebilmeleri için oluşturulan atölyede onların kullanımına sunulmuştur. HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN.

Ara

2022-2023 yılı itibariyle okulumuzun zayıf yönleri arasında belirlediğimiz sportif faaliyetlerinin yetersizlik durumunu 2023-2024 yılında yeterli düzeye çıkarmanın sevincini yaşıyoruz. Gençlik Spor Müdürlüğünde görevli antrenörümüz Doğukan Gezici' min koordinesinde gerçekleşen sportif etkinliklerimiz sayesinde öğrencilerimiz sağlıklı yaşam, spor disiplini, saygı, yardımlaşma gibi pek çok kazanımı elde etmiş oluyorlar. Her zaman belirttiğimiz gibi "HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN."

Ara

Konak Halk Eğitim Merkezimize bağlı usta öğreticimiz Yusuf İNCİ koordinesinde 1.2.3. ve 4. Sınıflarımıza yönelik futbol kursumuz başlamıştır. Öğrencilerimizin futbolun tekniklerini öğrendiği kursumuzda, çocuklarımız aynı zamanda görev alma, sorumluluk, takımla işbirliği gibi temel özelliklerini de ortaya çıkaran davranışlar kazanmaktadır. Her şey çocuklar için.

Ara

Okulumuz 1A sınıfında cupcake süsleme atölye çalışması sınıfımızın öğrenci velisi tarafından gerçekleştirildi. Öğrencilerimizi, öğretmenimizi ve atölye çalışmasına destek olan velimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığımızın yerini dijital oyunlara bırakan geleneksel çocuk oyunlarının yaşatılması amacı ile başlattığı ''Yüz Çocuk 100 Çocuk Oyunu'' etkinlikleri kapsamında okulumuzda düzenlenen faaliyetler ulusal basında yer almıştır. https://www.hurriyet.com.tr/yerel-haberler/izmir/unutulmaya-yuz-tutmus-cocuk-oyunlari-yeniden-ya-42381765

Ara

Okulumuz 1A Sınıfı velisi Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olan Ayça ARKÖSE tarafından 1A sınıfında Yeni Yıl ile Hacıvat Karagöz kodlama çalışması yapılmıştır. Sınıf öğretmenimiz Emir AYşe YALÇINKAYA ve velimiz Ayça ARKÖSE'ye teşekkür ediyoruz. Aferin çocuklar.

Ara

Okulumuzda Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlanmaya başladı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. ''Yerli Malı Türk'ün Malı Herkes Onu Kullanmalı.''

Ara

Okulumuz 4A Sınıfı öğrencileri sınıf öğretmeni Ziğnet ŞAN koordinesinde Konak Cumhuriyet Müzesine gezi düzenlemişlerdir.

Ara

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölümünde görevli Psikolojik Danışmanlar Fatih ARICA, Ayşegül YALÇINKAYA, Ayşegül DOĞRU ve Ela GENÇ tarafından okulumuzun tüm öğrencilerine ve velilerine yönelik; akran zorbalığı, okullarda şiddetin önlenmesi ve azaltılması, ihmal ve istismar konularında seminer verilmiştir. Desteklerinden dolayı Konak Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğümüze ve seminer veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Her şey çocuklar için.

Ara

Okulumuz 4B Sınıfı öğrencisi Ada Su ÖRTEKİN Aerobik Cimnastik Minikler Grubunda Türkiye 2.si olmuştur. Öğrencimizi, öğretmenimizi, antrenörünü ve ailesini tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuz 4/A Sınıfı Yavru Tema çalışmaları için çarklarımızı aldık. Doğadaki ağaç ve kuş türleri hakkında bilgi edindik. Sınıfımızı ve öğretmenimizi  tebrik ediyoruz.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günün. Her insan bir engelli adayı olduğunu asla unutmamalı. Asıl engel sevgisizliktir.

Kas

Okulumuz 1A Sınıfı velisi Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olan Ayça ARKÖSE tarafından 1A sınıfında 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla kodlama çalışması yapılmıştır. Sınıf öğretmenimiz Emir AYşe YALÇINKAYA ve velimiz Ayça ARKÖSE'ye teşekkür ediyoruz. Aferin çocuklar.

Kas

Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 24 Kasım Öğretmenler Günü Anı yarışmasında 1.lik ödülünü okulumuz sınıf öğretmeni Ziğnet ŞAN,  İzmir Valisi Sayın Dr. Süleyman ELBAN'dan almıştır. Öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş ve halen görevine devam eden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.