Kas

Okulumuzun doğalgaz kombi bakımı  ve sızdırmazlık analizi yapılmış olup,  güvenli bir şekilde kullanıma başlanmıştır.İş sağlığı güvenliği olmazsa olmazmızdır.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programımızda emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Ruhun şad olsun Gazi Mustafa Kemal Atatürk.

Kas

Konak İlçe Tarım Müdürlüğünce okulumuzun 3. ve 4.sınıf öğrencilerine yönelik, okullarda gıda güvenilirliği, gıdanın korunması, israfın önlenmesi ve sağlıklı beslenme konularında seminer verilmiştir.Bu faydalı seminer için Konak İlçe Tarım Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.

Ekm

Cumuriyetimizin 100. yılı kutlamaları okulumuzda coşkuyla gerçekleştirildi.Tören programının hazırlanmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.Yaşasın Cumhuriyet.Ruhun şad olsun Mustafa Kemal Atatürk.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı şerefine öğrencilerimize taşınabilir pota ile futbol kaleleri ve onların yaşına uygun futbol ve basketbol toplarını hediye ediyoruz.Tatili fırsat bilerek ürünlerin montajları tamamlandı.Bu malzemeleri en güzel şekilde kullanıp koruyacağınıza inanıyoruz.Sınıf öğretmenlerinin, Beden Eğitimi ve Oyun derslerinde malzemeleri kütüphaneden alıp,dersleri bittiğinde tekrar yerine koymaları gerekmektedir.Bu sayede malzemelerin kullanım ömrü daha uzun olacaktır.Herşey çocuklar için.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yıl kutlamaları kapsamında okulumuz sınıfları süslenmiştir.Yaşasın Cumhuriyet.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında, okulumuzda geleneksel çocuk oyunları şenliği düzenlenmiştir.4.Sınıf öğretmenlerimiz Ziğnet ŞAN ve Doğan YALÇINKAYA klılavuzluğunda gerçekleşen şenlikte, dokuz taş, kör ebe, halat çekme, mendil kapmaca,aç kapıyı bezirgan başı gibi oyunlar oynanmıştır. Yaşasın Cumhuriyet.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığımızca gönderilen ödenek sayesinde okulumuzun elektrik tesisatı için gereken tüm bakım, onarım ve yenileme işlemleri tamamlanmıştır.

Ekm

Ramak kala olay tutanağına göre okulumuz merdivenlerinin yanlarında bulunan kaygan zemine kaydırmaz çimset montajı yapılmıştır. Çocuklarımızın can güvenliği her zaman önceliğimizdir.

Eyl

29 Eylül Cuma günü okulumuz 4A ve 4B sınıf öğrencileri TEKNOFEST İZMİR FESTİVALİN' e katılacak. Tüm başvuru işlemlerimiz tamamlanmış olup, ulaşım okulumuz tarafından ücretsiz olarak karşılanacaktır.

Eyl

2023-2024 EĞTİM ÖĞRETİM YILI UYUM PROGRAMI BAŞLADI. 1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE DERS KİTAPLARI DAĞITILDI. MUTLU ÇOCUK MUTLU GELECEK.

Ağu

Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; Büyük Taarruz Zaferinin yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz.

Ağu

Atatürk büstümüzün, üzerinde bulunan yazı yenilenmiş, etrafı temizlenmiş ve çiçkelendirilmiştir. Atatürk büstümüz de 2023-2024 eğitim öğretim yılına hazır hale getirilmiştir.

Ağu

Okulumuz dersliklerinin tamamının kapı giydirme işlemleri yapıldı. Güle güle kullanın çocuklar. Öğrencilerimiz herşeyin en iyisini hakediyor.

Tem

Okulumuzun dış duvarı, koridorları ve sınıfları öğrencilerimiz için özel olarak boyandı. Hepsi herşeyin en iyisini hak ediyor. Unutulmamalıdır ki herşey çocuklar için.