Nis

Namık Kemal İlkokulu Müdürlüğü'nde görevli olan kadromuzun tamamı öğrencilerimize daha sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir eğitim öğretim ortamı sağlamak için canla başla çalışmaktadır. Bu süreçte okulumuza destek veren iç ve dış tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emeği geçen başta çocuklarımız olmak üzere herkese sonsuz teşekkür ederiz. Yaşasın 23 Nisan.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi yıl dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığımızın başlatmış olduğu geleneksel çocuk oyunları projesi kapsamında okul müdürümüz Sinan Kayhan tarafından bahçemize çizilen oyun alanları çocuklarımızın kullanımına hazır hale geldi. Oyunlarda öğrencilerimize okul müdürü Sinan Kayhan da eşlik etti. Herşey çocuklar için.

Şbt

Yarı yıl tatilinde okul müdürü Sinan Kayhan, okulumuzun bahçe zeminine geleneksel çocuk oyunları görselleri çizdi. Bunun yanı sıra okulumuza güvenlik alarmı takıldı, bina içi ses sistemi ve hoparlörlerin montajı tamamlandı. Sınıf kapılarımızın pervazları yenilendi.

Ock

Yarı yıl tatilini fırsat olarak değerlendirdik ve öğretmenler odamızı yeniledik. Cefakar öğretmenlerimiz için az bile yapılanlar.Güle güle kullansınlar. İyiki varsınız değerli öğretmenlerimiz.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Etkinlikleri kılavuzu kapsamındaki takvime göre okulumuzda yetenek paylaşımı saati, oyun saati, dönem sonu etkinlikleri düzenlenmiştir. Etkinliklerde öğrencilerimizin eğlenceli ve farklı bir zaman dilimi geçirmeleri sağlanmıştır.

Ock

Konak Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü uzmanı Ayşegül YALÇINKAYA tarafından velilerimize yönelik ''Mahremiyet'' semineri verilmiştir.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Etkinlikleri kılavuzu kapsamındaki takvime göre okulumuzda hitabet oyunları, kitap okuma saati, tecrübe paylaşımı, komedi saati etkinlikleri düzenlenmiştir. Etkinliklerde öğrencilerimizin eğlenceli ve farklı bir zaman dilimi geçirmeleri sağlanmıştır.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Etkinlikleri kılavuzu kapsamındaki takvime göre okulumuzda bilgi yarışması, yeteneğini paylaş saati, en sevdiğini paylaş saati ve kermes etkinlikleri düzenlenmiştir. Etkinliklerde öğrencilerimizin eğlenceli ve farklı bir zaman dilimi geçirmeleri sağlanmıştır.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında hazırlanan eylem planının, Dede Korkut Okumaları faaliyetinde, 3C sınıfımız öğrencileri  seçtikleri dedekourkut hikayesinde yeni öğrencikleri sözcükleri kullanarak hikaye oluşturmuşlardır. Sınıf öğretmenleri tarafından  en iyi hikaye olarak 3C Sınıfı öğrencisi Ayşe Nil ALKAN'ın yazdığı BAYINDIR HAN'IN KAHRAMANLIĞI seçilmiştir.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızın Dönem Sonu Falliyet Haftası Uygulama Kılavuzuna göre Namık Kemal İlkokulumuz 15.01.2024 ile 18.01.2024 tarihleri için Dönem Sonu Faaliyet Haftası Planı hazırlamıştır. Faaliyet planı tüm öğretmen ve velilerimizle paylaşılmıştır.

Ock

İzmir Doğalgaz A.Ş. Genel Müdürlüğünün 2023-2024 eğitim öğretim yılında ilimiz resmi ilkokullarında ücretsiz ''Ağaç Ev'' konulu tiyatro oyunu sergilenmeye başlanmıştır. Doğa sevgisi, çevrenin korunması ve güzelleştirilmesinin yanı sıra doğalgazın verimli kullanımı ile ilgili kazanımları içeren oyun, okulumuz salonunda öğrencilerimize ücretsiz olarak sergilenmiştir.

Ock

Okulumuz 1A sınıfı öğrencileri bilişim teknoloji öğretmeni olan velimizin de destekleri ile yeni yıl kodlama faaliyeti gerçekleştirmiştir. Aferin çocuklar. Hoşgeldin 2024.