Tem

Okulumuzu 2023-2024 eğitim öğretim yılına hazırlıyoruz. Tüm kapılarımızın tamiratları yapıldı. Koridor ve sınıfların boya düzenleme işlemleri devam ediyor. Okulumuz öğrencilerine mutlu,huzurlu,sağlıklı ve güvenli bir eğitim ortamı hazırlamak öncelikli hedefimiz.

Haz

Sıfır Atık ve Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projeleri kapsamında okulumuz 2A sınıfı öğrencileri geri dönüşüm defilesi sergiledi.Sergide emeği geçen başta sınıf öğretmenimiz Meral ERGUVAN olmak üzere defilenin hazırlanmasında destekleri olan velilerimizi ve kıymetli öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız okulumuzda coşkuyla kutlandı. Törenimizde halkoyunlarının yanı sıra jimnastik gösterisi,yetenek yarışmaları ve okulumuzda düzenlenen Satranç Gençlik Turnuvası ödül törenleri de yer aldı. Törenimizin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Okulumuzda, Trafik ve İlk Yardım Haftası kapsamında düzenlenen etkinliğimize Konak İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Serdal ŞİMŞEK  ve Şube Müdürü Özcan BAKIR katılmışlardır. Sabahçı anasınıfı grubumuzun minik öğrencileri Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın sloganıyla trafikte sürücülerin yayalara karşı trafikte öncelik verilmesi ile ilgili duyarlılığını arttırmak amacıyla etkinlik gerçekleştirimişlerdir.İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Serdal ŞİMŞEK öğrencilerimize trafikte uyulması gereken kurallar ile ilgili bilgilendirme yapmıştır.Trafik Şube Müdürlüğü  ekiplerince de öğrencilerimize trafik eğitimi vermişlerdir.

May

Trafik ve İlk Yardım Haftası kapsamında okulumuzda İlk Yardım Sertifikası bulunan okulumuz müdürü Sinan KAYHAN, okulumuz öğrenci ve velilerine yönelik Genel İlk Yardım Semineri vermiştir.Ayrıca okulumuz 2C sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Eda DEMİRTAŞ, Trafik ve İlk Yardım Haftası etkinlikleri kapsamında Kırık, burun kanaması ve yaralanma senaryolarını gerçekleştirmişlerdir.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz okul bahçemizde coşkuyla kutlandı.Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.Yaşasın 23 Nisan.

Nis

ÇEDES Projesi kapsamında kooridinatör öğretmen Meral Erguvan'ın hazırlığı ile okulumuzda deprem tarbikatı yapılmış olup,uzman hemşire olan velimiz Begüm Köleoğlu tarafından okulumuz öğretmen ve öğrencilerine deprem çantası hazırlama ve ilk yardım eğitimi verilmiştir. Ayrıca 2B Sınıfı öğretmen ve öğrencileri de Deprem ile ilgili bilgilendirme sunumu yapmışlardır. Seminer sonunda Begüm Hanıma Okul Müdürü Sinan KAYHAN Teşekkür Belgesi sunmuştur.

Mrt

Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında okulumuz çok amaçlı salonunda "Çizmeli Kedi"çocuk tiyatro oyunu gösterildi. Eğlenceli olduğu kadar eğitici de özelliği bulunan oyunu tüm öğrencilerimiz keyifle izlediler. Belirli gün ve haftalar panomuz da günün anlamına uygun şekilde tasarlandı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası ve Nevruz Bayramı; okulumuzda çoşkuyla kutlandı.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Şehitler Günü Tören Programımız okulumuz bahçesinde gerçekleştirilmiştir.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder  Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan uğruna hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.Ruhlarınız şad olsun.

Mrt

İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinliğimiz okulumuzda coşkulu bir şekilde kutlandı.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuza Milli Eğitim Bakanlığınca okul öncesi ücretsiz yemek dağıtımı Konak Cumhuriyet Nevvar Salih İşgören Mesleki Teknik Anadolu Lisesince gerçekleştirilmektedir. Toplamda 26 okul öncesi öğrencimize her gün ücretsiz yemek tedarik edilmektedir.Haftalara göre verilen yiyeceklerin menüsü görsel olarak paylaşılmıştır.Yiyecekler her gün Ücretsiz Yemek Teslim Alma Komisyonunca tutanak tutularak imza karşılığında alınmaktadır.

Ock

İş Sağılığı ve Güvenliği Tespit ve Öneri defterinde belirtilen eski tip aydınlatma sisteminin güvenli olmaması,herhangi bir elektriksel yangına sebebiyet vermesi amacıyla yeni tip led aydınlatma sistemi ile değiştirlmesi tespiti iş sağılığı ve güveliği karar defterinde karara bağlanarak yenileme işlemi başlamıştır.Her şey çocuklar için.

Ock

Yarı yıl tatilinde okulumuz çatısındaki kırılan kiremitlerin ve şiddetli hava muhalaefetinde tehlike oluşturabilecek durumda olan yağmur oluklarımızın yenilenmesi işlemi iş sağlığı ve güvenliği tedbirleri kapsaımında başlamıştır.Her şey çocuklar için.

Ock

Bilgi Teknolojileri ve İletişim  Kurumunca hazırlanan çocuklarımızın güvenli internet kullanımları ile ilgili dökümanları inceleyeip, ilgili web sitelerini paylaşıyoruz.Okulumuzda konu ile ilgili pano hazırlanmıştır.Tüm velilerimizin dökümanları ve siteleri ziyaret etmelerini rica ederiz.Her şey çocuklarımız için.    Ziyaret edebileceğiniz sitenin linki https://www.guvenlicocuk.org.tr/